TERMA DAN SYARAT

1. Semua buku adalah terhad. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

2. Tempahan untuk tempoh 2 hari sahaja sebelum dibuka semula kepada sesiapa yang berminat jika tiada bayaran dibuat dalam tempoh tersebut. Untuk tempahan, SMS/Email - (1) Tempah Buku, (2) Kod dan Tajuk Buku (3) Nama dan Alamat Lengkap, (4)  No. telefon/Email.

3. Harga hampir keseluruhan buku kami (buku baru / terpakai) ditawarkan dengan harga sangat murah dan berpatutan - 10-50% dari harga asal.

4. Kami tidak bertanggungjawab terhadap kehilangan buku semasa proses penghantaran. Walaubagaimanapun, buku yang rosak dan terkoyak (hingga menghilangkan sifat-sifat buku) dalam tempoh penghantaran berhak mendapat gantian (selagi stok masih ada) dengan kos penghantaran ditanggung pembeli dengan syarat buku yang rosak tersebut dipulangkan semula.

5. Pihak kami telah menjelaskan secara ditail tentang semua buku yang kami jual. Keadaan buku, tahun terbit, bil. muka surat, pengarang, kandungan buku dan harga buku yang kami tawarkan. Harap jelas tentang produk kami dan berpuashati dengan perkhidmatan yang kami tawarkan